Ontwerp bestemmingsplan Willem Barentszkade 21 te West-Terschelling

Logo Terschelling

Op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening ligt met ingang van vrijdag 10 november 2017 het ontwerpbestemmingsplan Willem Barentszkade 21 te West-Terschelling ter inzage. (plan ID: NL.IMRO.0093.BP2016WBkade21-ON01).

Dit bestemmingsplan voorziet het herbestemmen van een deel van het bestaande kantoor tot bedrijfswoning. Aan de bestaande bestemming “Kantoor” wordt een aanduiding “bedrijfswoning” toegevoegd. De regeling ziet op de bestaande bebouwing, er worden geen gebouwen toegevoegd.

Het vooroverleg in het kader van artikel 3.1.1. lid 1 Bro heeft geleid tot een opmerking van de Provincie Fryslân ten aanzien van de sloop van een deel van het kantoor. Een deel van de bebouwing is gesloopt voorafgaand aan deze bestemmingsplanprocedure en maakt derhalve geen onderdeel uit van deze procedure. De Provincie Fryslân heeft daarop zijn opmerking ingetrokken.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt vanaf vrijdag 10 november 2017 t/m donderdag 21 december 2017 ter inzage in de informatieruimte van het gemeentehuis (Burgemeester van Heusdenweg 10A te West-Terschelling). U kunt de stukken ook raadplegen op de gemeentelijke website http://www.terschelling.nl/ onder actueel/bekendmakingen.

Daarnaast is het ontwerp bestemmingsplan te raadplegen op: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/. Tegen vergoeding kan een afschrift van het ontwerpplan worden verstrekt op het gemeentehuis.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder zienswijzen over het ontwerp bestemmingsplan bij de gemeenteraad naar voren brengen. Dit kan door het sturen van een brief aan de gemeenteraad van de gemeente Terschelling, Postbus 14, 8880 AA West-Terschelling. Ook kan mondeling een zienswijze kenbaar worden gemaakt. U kunt hiervoor een afspraak maken met de heer J. Hellevoort via telefoonnummer 0562-446244. Om termijnoverschrijding te voorkomen wordt geadviseerd om minimaal twee weken voor het verlopen van de ter inzage termijn een afspraak te maken voor het indienen van een mondelinge zienswijze.

Naar boven