Ontwerpbestemmingsplan Oudendijk - Beetskoogkade 7

Logo Koggenland

Burgemeester en wethouders van de gemeente Koggenland maken, op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Oudendijk - Beetskoogkade 7 ter inzage ligt.

Inhoud

Met dit bestemmingsplan wordt op het perceel Beetskoogkade 7 een boeddhistische tempel gevestigd. Deze maatschappelijke functie wordt binnen de bestaande bebouwing gerealiseerd. Het initiatief past niet binnen het bestemmingsplan Landelijk Gebied. Er wordt daarom een nieuw bestemmingsplan vastgesteld.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt met ingang van 13 november 2017 gedurende 6 weken ter inzage (tot en met 24 december). Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal raadpleegbaar via www.koggenland.nl/ruimtelijkeplannen onder de kop ‘in procedure’ en op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het identificatienummer is: NL.IMRO.1598.BPLGBeetskoogkade7-on01.

Het bestemmingsplan is ook in te zien op de afdeling Wonen & Ondernemen in het gemeentehuis (tijdens openingstijden). Op afspraak kunt u ook buiten de gebruikelijke openingstijden het bestemmingsplan inzien.

Zienswijze indienen

Binnen de hierboven genoemde termijn van terinzagelegging kunnen schriftelijke zienswijzen naar voren worden gebracht bij de gemeenteraad van Koggenland, Postbus 21, 1633 ZG Avenhorn. Voor meer informatie of het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer R. Beugels, telefoonnummer 0229 - 54 83 88. De zienswijzen zullen door de gemeente worden betrokken bij de vaststelling van het bestemmingsplan.

Naar boven