Terinzagelegging voorontwerpbestemmingsplan, Woningen Oude Rijnsburgerweg, Oegstgeest

Logo Oegstgeest

Het college van burgemeester en wethouders is voornemens om een voorontwerpbestemmingsplan ter inzage te leggen. Het betreft bestemmingsplan Woningen Oude Rijnsburgerweg’ met identificatiecode NL.IMRO.0579.BPWORBW-VO01 te Oegstgeest. Dit plan wordt van 9 november 2017 tot en met 20 december 2017 ter inzage gelegd.  

 

Dit bestemmingsplan is een ontwikkelingsgericht bestemmingsplan. Hier wordt de bouw van 35 grondgebonden woningen mogelijk gemaakt, conform de plannen van de VOF Oegstgeest aan de Rijn in het gebied.

 

In het Voorontwerpbestemmingsplan Oegstgeest aan de Rijn was op de plek van het voorliggende bestemmingsplangebied voorzien in twee appartementengebouwen van circa 100 woningen. Op het moment van vaststelling was al duidelijk dat dit niet de meest gewenste ontwikkeling vormde op deze locatie. Het is bij vaststelling van het bestemmingsplan besloten om deze ontwikkeling mogelijk te maken door middel van een eigen procedure. Met dit bestemmingsplan wordt voorzien in deze procedure.

U kunt de stukken raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl. De stukken zijn, in deze periode, ook te raadplegen via www.oegstgeest.nlen zijn in te zien bij de receptie van het gemeentehuis, Rhijngeesterstraatweg 13 te Oegstgeest. Wij wijzen u er wel op dat de papieren versie minder gebruiksvriendelijk is dan de digitale versie en adviseren u het bestemmingsplan via ruimtelijkeplannen.nl  te raadplegen.

 

Inspraak

Tijdens de ter inzagetermijn kan iedereen een reactie inbrengen. Dit kan mondeling, maar wij geven de voorkeur aan een schriftelijk inspraakreactie. Vermeld altijd uw naam en adresgegevens. Anonieme zienswijzen nemen wij niet in behandeling. Deze kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van Oegstgeest, t.a.v. Team Ruimte/ Beleid en Advies, Postbus 1270, 2340 BG OEGSTGEEST, o.v.v. 16/100547/ Inspraakreactie Woningen Oude Rijnsburgerweg. Voor een mondelinge reactie kunt u een afspraak maken via het telefoonnummer 14071.

 

Naar boven