Kennisgeving vaststelling wijzigingsplan voor het wijzigen van de bestemming agrarisch naar wonen, Herenweg 98, 1718 AH Hoogwoud

Logo Opmeer

Burgemeester en wethouders van Opmeer maken bekend dat het wijzigingsplan ‘Herenweg 98 Hoogwoud’ op grond van artikel 3.6 lid 1 sub a Wet ruimtelijke ordening is vastgesteld. Het plan voorziet in het wijzigen van de bestemming van het perceel van ‘Agrarisch’ naar ‘Wonen’.

Ter inzage legging

Het wijzigingsplan met het vaststellingsbesluit ligt vanaf 9 november 2017 gedurende zes weken ter inzage bij de afdeling Ruimte en Ondernemen, Klaproos 1 te Opmeer. Het besluit met bijbehorende stukken zijn tevens te raadplegen via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep/voorlopige voorziening

Gedurende de genoemde termijn kunnen belanghebbenden tegen het vaststellingsbesluit beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA, ’s-Gravenhage. Geen beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten geen zienswijzen tegen het ontwerpplan naar voren te hebben gebracht. Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt in werking. Indien gedurende de beroepstermijn met betrekking tot het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

 

Naar boven