Omgevingsvergunning verleend, Bovendwarsweg 83 in Oldebroek (gebruiksvergunning).

Logo Oldebroek

Burgemeester en wethouders van de gemeente Oldebroek maken bekend dat zij op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een omgevingsvergunning hebben verleend voor het onderdeel het brandveilig gebruiken van de aanwezige bouwwerken, op het perceel Bovendwarsweg 83 in Oldebroek (zaaknummer 0269201700329 en OLO nummer 3008477).

 

Voor : voor het onderdeel het brandveilig gebruiken van de aanwezige bouwwerken

Locatie : Bovendwarsweg 83 in Oldebroek

Nr. : 0269201700329

Ontwerpbesluit omgevingsvergunning

De ontwerpbesluit is op 12 september 2017 gepubliceerd in de plaatselijke Huis aan Huis en heeft van 13 september 2017 tot en met 24 oktober 2017 ter inzage gelegen. Er zijn geen zienswijze ontvangen tijdens de ter inzage termijn.

 

Het definitieve besluit omgevingsvergunning en de daarbij bijbehorende stukken liggen met ingang van 8 november 2017 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis te Oldebroek.

Beroep Omgevingsvergunning

Het besluit is voorbereid met afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht. Het is mogelijk om in beroep te gaan tegen deze vergunning. Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kunt u tegen dit besluit een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de rechtbank Arnhem, Postbus 9030, 6800 EM te Arnhem. Beroep kan alleen ingesteld worden door een belanghebbende die een zienswijze heeft ingediend of een belanghebbende die redelijkerwijs niet verweten kan worden dat hij geen zienswijzen tegen de ontwerpbeschikking naar voren heeft gebracht. Het instellen van beroep schorst de werking van het besluit niet.

 

Door het aantekenen van beroep wordt het besluit niet geschorst. Hiertoe dient een verzoek om voorlopige voorziening te worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Arnhem.

 

Oldebroek, 7 november 2017

Burgemeester en wethouders.

Naar boven