Gemeente Borger-Odoorn, Ees, Bestemmingsplan ‘Ees, Het Land van Bartje” - ontwerp

Logo Borger-Odoorn

Burgemeester en wethouders van Borger-Odoorn maken bekend dat het ontwerp- bestemmingsplan ‘Het Land van Bartje’ van 9 november 2017 tot en met 20 december 2017 ter inzage ligt.

Coöperatieve Vakantiepark Het Land van Bartje is al een aantal jaar bezig om plannen uit te werken voor het vakantiepark om te komen tot een (ruimtelijke)kwaliteitsverbetering en een meer toekomstbestendig park. De plannen voorzien voornamelijk in een verruiming van het aantal recreatiewoningen en de oppervlakte van recreatiewoningen, toevoegen van bedrijfswoningen, de bouw van een multifunctioneel gebouw, een uitkijktoren en overige bebouwing ten behoeve van dierenverblijven. In dit kader is een bestemmingsplan opgesteld voor het wijzigen van het geldende planologische regime voor het huidige plangebied van het recreatiepark en een nieuwe (recreatieve) planologische regeling voor twee aangekochte locaties, waarvan één ten noorden van het recreatiepark en één ten zuiden van het recreatiepark en CountryGolf Ees.

Het bestemmingsplan is in te zien via de gemeentelijke website (onder Nieuws > Ter inzage) en op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn= NL.IMRO.1681. 11BP0006-OW01 of in het Klantcontactcentrum.

Desgevraagd kan het bestemmingsplan ten minste gedurende drie aaneengesloten uren per week buiten de openingstijden worden ingezien. Maak daarvoor een afspraak met het Klantcontactcentrum.

Gedurende de termijn van de terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad, Postbus 3, 7875 ZG Exloo.

Naar boven