Ontwerpbestemmingsplan “Bedrijvenpark Zuid Groningen Geluidszonering”

Logo Vlagtwedde

Burgemeester en wethouders van Vlagtwedde maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan “Bedrijvenpark Zuid Groningen Geluidszonering” (NL.IMRO.0048.BP1502-on01) van donderdag 9 november 2017 tot en met woensdag 20 december 2017 gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage ligt bij balie van het gemeentehuis in Sellingen.

Met het bestemmingsplan wordt voorzien in een nieuwe geluidszone voor het Bedrijvenpark Zuid Groningen in de gemeente Vlagtwedde. De geluidszone is een in het bestemmingsplan vastgelegd gebied rond een industrieterrein waarbuiten de geluidsbelasting ten gevolge van dat terrein niet meer mag bedragen dan 50 dB(A). De geluidszone van het Bedrijvenpark Zuid Groningen ligt deels in de gemeenten Vlagtwedde en Stadskanaal en, aan de zuidzijde, deels in de gemeente Borger-Odoorn.

Het bestemmingsplan digitaal raadpleegbaar via de gemeentelijke website www.vlagtwedde.nl/Over-de-gemeente/Wonen-en-leven/Bestemmingsplannen en via http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0048.BP1502-on01

Tijdens de inzagetermijn is het mogelijk om uw zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan, bij voorkeur schriftelijk, in te dienen bij de gemeenteraad van de gemeente Vlagtwedde, Postbus 14, 9550 AA Sellingen. U kunt ook mondeling uw zienswijze indienen, hiervoor dient u eerst een afspraak te maken met de behandelend ambtenaar, telefoon 0599 – 320220.

Naar boven