Vastgestelde ‘Beheersverordening buitengebied, partiële herziening Beekseweg 6’, Zevenaar

Logo Zevenaar

Op 25 september 2013 heeft de gemeenteraad van Zevenaar de ‘Beheersverordening buitengebied Zevenaar’ vastgesteld. In die verordening is de bestaande planologisch-juridische regeling voor het buitengebied opnieuw vastgelegd. Gebleken is dat op de verbeelding ten aanzien van één specifiek perceel een duidelijke omissie is ontstaan. Met de voorliggende herziening herstelt de gemeente deze omissie. Hiermee wordt de juiste planologische situatie vastgelegd, conform het huidige en reeds bestaande gebruik.

 

Het college van burgemeester en wethouders maakt dan ook bekend dat de gemeenteraad op 25 oktober 2017 met toepassing van artikel 3.38 van de Wet ruimtelijke ordening de ‘Beheersverordening buitengebied, partiële herziening Beekseweg 6’ heeft vastgesteld. Deze partiële herziening voorziet in het herstel van een omissie op de verbeelding ten aanzien van dit specifieke perceel.

 

Inzage

De vastgestelde ‘Beheersverordening buitengebied, partiële herziening Beekseweg 6, met de daarop betrekking hebbende stukken, ligt met ingang van 9 november 2017 ter inzage bij het loket Vergunningen in het BATgebouw aan de Kerkstraat 27 in Zevenaar. De stukken kunnen daar tijdens openingstijden door iedereen worden ingezien. De beheersverordening is digitaal te raadplegen via de gemeentelijke site: http://0299.roview.net/ en via de landelijke site: www.ruimtelijkeplannen.nl met NL.IMRO.0299.BV00BEEKSEW6-VA01 . De bronbestanden zijn raadpleegbaar via http://ro-online.robeheer.nl/0299/manifest.html.

 

Bezwaar/ Beroep

Het is niet mogelijk om bezwaar dan wel beroep aan te tekenen tegen het besluit tot vaststelling van de beheersverordening (of een partiële herziening van een beheersverordening).

 

Inwerkingtreding

De beheersverordening wordt op 8 november 2017 gepubliceerd en treedt de dag na publicatie in werking.

 

Zevenaar, november 2017

Naar boven