Ontwerp partiële herziening beheersverordeningen Gemeente Harlingen.

Logo Harlingen

Burgemeester en wethouders van Harlingen maken bekend dat met ingang van 8 november 2017 gedurende zes weken de partiële herziening beheersverordeningen Gemeente Harlingen ter inzage ligt.

 

Wat regelt deze partiële herziening?

Deze partiele herziening herziet een groot deel van de beheersverordeningen in de gemeente Harlingen met betrekking tot het opnemen van een parkeerbepaling. In een beheersverordening mag niet meer verwezen worden naar de stedenbouwkundige bepalingen en dan met name de parkeernormen. Voortaan moet er verwezen naar het geldende beleid ten aanzien van parkeernormen. Ook worden de beheersverordeningen aangepast op het gebied van het uitsluiten van het bedrijfsmatig stallen/parkeren van auto’s. Met deze partiële herziening wordt de regeling gemeentebreed qua planologisch regime en omschrijving van autostallingen gelijk getrokken.

 

Waar ter inzage?

De partiële herziening ligt ter inzage bij het Klantencontactcentrum in het gebouw “De Groenlandsvaarder” aan de Voorstraat 35 te Harlingen. Tevens kan deze bekeken worden op de website www. ruimtelijkeplannen.nl.

 

Hoe Reageren?

Een ieder kan binnen de bovengenoemde termijn (dus t/m 19 december 2017) over de ontwerp beheersverordening schriftelijk (alleen per brief, niet per email) zijn of haar reactie kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 10.000, 8860 HA Harlingen.

 

Harlingen 1-11-2017

Naar boven