Omgevingsvergunning paardenhouderij, verklaring van geen bedenkingen, Oude Akerstraat 51, 6268 NC te Bemelen.

Logo Eijsden-Margraten

 

De gemeenteraad van Eijsden-Margraten is voornemens met toepassing van artikel 2.27 Wabo juncto artikel 6.5 Bor een verklaring van geen bedenkingen af te geven voor het verlenen van een omgevingsvergunning voor de activiteit handelen in strijd met de regels van het bestemmingsplan “Buitengebied Margraten 2009 inclusief eerste herziening” voor het vestigen van een paardenhouderij (paardenbak, galopeerbaan en landerijen), op het perceel Oude Akerstraat 51, 6268 NC te Bemelen. Op basis van het ontwerpbesluit omgevingsvergunning voor het afwijken van het bestemmingsplan. Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning is op 2 november 2017 voor zes weken (13 december 2017) ter inzage gelegd.

 

Het ontwerpbesluit verklaring van geen bedenkingen ligt vanaf donderdag 9 november 2017 t/m woensdag 20 december 2017 ter inzage.

 

Tijdens de termijn van zes weken na publicatiedatum kunnen door eenieder schriftelijk of mondeling zienswijzen worden ingediend. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad van Eijsden-Margraten. Een zienswijze kan niet worden ingediend langs elektronische weg (e-mail, sms, etc.), behalve per telefax 043 458 8400. In de zienswijze dient duidelijk te worden geformuleerd of het een zienswijze betreft aangaande de ontwerpbeschikking omgevingsvergunning of het ontwerpbesluit verklaring van geen bedenkingen.

 

Alle stukken liggen, ingaande van de dag na publicatiedatum, in het gemeentehuis ter inzage. Voor inzage en nadere informatie moet u een afspraak maken met het KlantContactCentrum, telefoonnummer 043 458 8488.

 

Eijsden-Margraten, 8 november 2017

 

Burgemeester en wethouders van Eijsden-Margraten

De secretaris, Mathea Severeijns

De burgermeester, Dieudonné Akkermans

Naar boven