Wijzigingsplan Welgelegen, gemeente Oegstgeest

Logo Oegstgeest

Publicatie tekst:

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat zij op 31 oktober 2017 heeft besloten om het verzoek om toepassing van de wijzigingsbevoegdheid voor de bouw van 7 woningen op en ten noorden van de jachthaven Welgelegen af te wijzen. Met ingang van 2 november 2017 tot en met 13 december 2017 ligt het besluit met bijbehorende stukken ter inzage.

 

Het besluit en de bijbehorende stukken kunt u vinden op de website van de gemeente www.oegstgeest.nl/gemeente/inwoners/wonen-verbouw-en-leefomgeving/bestemmingsplannen/nu-ter-inzage/. Ook kan een papieren versie van de stukken kunnen gedurende deze termijn bij de receptie van het gemeentehuis, Rhijngeesterstraatweg 13 te Oegstgeest worden ingezien. Nadere informatie is verkrijgbaar bij Team Ruimte/ Beleid en Advies, telefoonnummer 14071.

 

Beroep

Tegen dit besluit staat rechtstreeks beroep open bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Beroep staat open voor hen die tijdig bij het college zienswijzen hebben ingediend tegen het ontwerpwijzigingsplan Welgelegen en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen als bedoeld in artikel 3:15 Awb naar voren hebben gebracht. Het beroepschrift moet worden ingediend binnen zes weken na de dag waarop het besluit bekend is gemaakt. Diegenen die beroep hebben ingesteld kunnen eveneens een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State indienen. Voor het in behandeling nemen van het beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

 

Naar boven