Gewijzigd vastgesteld bestemmingsplan Hensbroek – Julianaweg 6a

Logo Koggenland

Burgemeester en wethouders van de gemeente Koggenland maken, op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het bestemmingsplan Hensbroek – Julianaweg 6a door de gemeenteraad op 18 september 2017 gewijzigd is vastgesteld.

Inhoud

Met dit bestemmingsplan wordt uitbreiding van Dekker Chrysanten mogelijk gemaakt. Het gaat om een uitbreiding in westelijke richting. Via een wijzigingsbevoegdheid kan het bedrijf in de toekomst ook in oostelijke richting uitbreiden.

Wijziging ten opzichte van het ontwerp plan

Het vastgestelde plan is ten opzichte van het ontwerpplan gewijzigd vastgesteld. De wijziging heeft betrekking op de voorschriften voor het gasdrukmeet- en regelstation op het perceel.

Ter inzage

Het bestemmingsplan ligt met ingang van 13 november 2017 gedurende 6 weken ter inzage (t/m 24 december 2017). Het bestemmingsplan is digitaal raadpleegbaar via www.koggenland.nl/ ruimtelijkeplannen onder de kop ‘in procedure’ en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het identificatienummer is: NL.IMRO.1598.BPLGJulianaweg6a-va01.

Het bestemmingsplan is ook in te zien op de afdeling Wonen & Ondernemen in het gemeentehuis (tijdens openingstijden). Op afspraak kunt u ook buiten de gebruikelijke openingstijden het bestemmingsplan inzien.

Beroepsmogelijkheden

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan beroep bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State worden ingesteld door een belanghebbende die:

  • -

    tijdig bij de gemeenteraad een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren heeft gebracht;

  • -

    aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om een zienswijze in te dienen;

  • -

    zich niet kan verenigen met de wijzigingen die bij de vaststelling in het bestemmingsplan zijn aangebracht.

 

Het beroepschrift moet worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Hiervoor is griffierecht verschuldigd. Er bestaat de mogelijkheid om digitaal beroep in te stellen via: https://digitaalloket.raadvanstate.nl.

 

Het indienen van een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Dat betekent dat het bestemmingsplan in werking treedt met ingang van de dag na die, waarop de beroepstermijn afloopt. Indien gedurende de beroepstermijn met betrekking tot het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Naar boven