Terinzagelegging ontwerp-omgevingsvergunning en ontwerpbesluit hogere waarden woningbouw Markedreef

Logo Assen

Van donderdag 2 november tot en met woensdag 13 december 2017 liggen bij de balie Bouwen, Wonen en Ondernemen in het stadhuis de volgende ontwerpbesluiten ter inzage:

  • 1.

    de ontwerp-omgevingsvergunning met identificatienummer NL.IMRO.0106.07OMG20170337-ONT1 voor het realiseren van 18 woningen op het perceel Markedreef

  • 2.

    het ontwerpbesluit hogere grenswaarden

Het college van burgemeester en wethouders is van plan om een omgevingsvergunning te verlenen voor de realisering van 18 woningen op het perceel Markedreef te Assen. Het perceel wordt in grote lijnen begrensd door de Markedreef, de Boerhoorndreef, de Hannie Schaftweg en de Jan Palachweg. De omgevingsvergunning heeft betrekking op de activiteiten bouwen en handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening. Met toepassing van artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) wordt afgeweken van het bestemmingsplan “Marsdijk ”.

Vanwege het aanwezige verkeerslawaai van de Jan Palachweg is het noodzakelijk om voor een aantal gevels hogere grenswaarden te verlenen. Het college is van plan om deze hogere grenswaarden te verlenen.

Ter inzage

De ontwerp-omgevingsvergunning en het ontwerpbesluit hogere grenswaarden (beiden met bijbehorende stukken) kunnen van donderdag 2 november tot en met woensdag 13 december 2017 tijdens de gebruikelijke openingstijden worden ingezien bij de balie Bouwen, Wonen en Ondernemen in het stadhuis, Noordersingel 33 te Assen. De bij de ontwerp-omgevingsvergunning behorende ruimtelijke onderbouwing met bijbehorende stukken is ook te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Reageren

Binnen de bovengenoemde termijn kan een ieder schriftelijke zienswijzen indienen tegen de ontwerp-omgevingsvergunning. Tegen het ontwerpbesluit hogere grenswaarden kunnen belanghebbenden binnen genoemde termijn een zienswijze indienen. De zienswijzen moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 30018, 9400 RA Assen.

 

Assen, 1 november 2017

Naar boven