Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan ‘Woningbouw Voorzieningencluster Heerjansdam'

Logo Zwijndrecht

Burgemeester en wethouders van Zwijndrecht maken bekend dat op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening (Wro) het ontwerpbestemmingsplan ‘Woningbouw Voorzieningencluster Heerjansdam' met ingang van 2 november 2017 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt.

Het bestemmingsplan voorziet in de bouw van maximaal 27 grondgebonden woningen op de braakliggende locatie naast de sporthal Den Dam en het Woonzorgcentrum Sportlaan in Heerjansdam.

Inloopavond

Op donderdag 16 november 2017 organiseert de gemeente in sporthal Den Dam in Heerjansdam een inloopavond voor belangstellenden die meer willen weten over het ontwerpbestemmingsplan. Tussen 17.00 uur en 20.00 uur kunt u vrij binnenlopen. Medewerkers zijn aanwezig om vragen te beantwoorden.

Terinzagelegging

Het ontwerpbestemmingsplan ligt van donderdag 2 november 2017 tot en met woensdag 13 december 2017 ter inzage in de publiekshal van het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 3, Zwijndrecht, geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur. Het ontwerpbestemmingsplan is ook in te zien op www.zwijndrecht.nl en daarnaast is het bestemmingsplan te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl (onder bestemmingsplannen, zoek op Zwijndrecht). Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0642.16Herzwonvoorzcl-2001.

Zienswijzen

Eenieder kan gedurende de termijn van terinzagelegging bij de gemeenteraad zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen onder vermelding van 'zienswijze ontwerpbestemmingsplan Woningbouw Voorzieningencluster Heerjansdam' op de volgende wijze:

  • -

    schriftelijk (adres: gemeente Zwijndrecht, postbus 15, 3330 AA Zwijndrecht),

  • -

    per e-mail (e-mailadres: gemeente@zwijndrecht.nl),

  • -

    mondeling, na afspraak met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling (telefoon 14 078).

     

    Burgemeester en wethouders van Zwijndrecht, 1 november 2017

Naar boven