Ontwerp bestemmingsplan ‘Midwolda-Oostwold’

Logo Oldambt

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat het ontwerp bestemmingsplan ‘Midwolda-Oostwold’ is vastgesteld. Deze publicatie volgt uit artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3.4. van de Algemene wet bestuursrecht.

 

Het betreft een noodzakelijke actualisering van de bestemmingsplannen voor Midwolda en Oostwold die beide dateren uit 2006.

Gelet op de in hoofdzaak gelijke ruimtelijke structuur én het feit dat de nadruk ligt op een beheerregeling, wordt voor één bestemmingsplan voor de dorpen Midwolda en Oostwold gekozen.

Wel zal rekening worden gehouden met het eigen karakter en de specifieke ligging van beide dorpen. Dit blijkt uit de plantoelichting en uit de verbeeldingen bij dit ontwerp bestemmingsplan.

 

Het ontwerp bestemmingsplan ‘Midwolda-Oostwold’ ligt voor een ieder vanaf 2 november 2017 gedurende 6 weken ter inzage. De stukken kunnen worden ingezien in het gemeentehuis van Oldambt, Johan Modastraat 6 te Winschoten tijdens de openingstijden. Tevens kan een mondelinge toelichting worden verkregen.

 

Het bestemmingsplan is digitaal beschikbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl U kunt het plan raadplegen door bij het tabblad ID de plancode in te vullen. De plancode van het plan is:

NL.IMRO.1895.21BP0001-0301.

Het ontwerp bestemmingsplan ‘Midwolda-Oostwold’ is ook in te zien via www.gemeente-oldambt.nl via actueel, bekendmakingen.

 

Een ieder kan gedurende deze ter termijn van ter inzage legging, schriftelijke zienswijzen indienen tegen het ontwerp bestemmingsplan ‘Midwolda-Oostwold’ bij de gemeenteraad van de gemeente Oldambt, Postbus 175, 9679 AD Winschoten. Ook het indienen van een mondelinge zienswijze is mogelijk.

 

Winschoten, 1 november 2017

Naar boven