Ter inzage legging Ontwerpbestemmingsplan ‘Vuurlijn 7’

Logo Uithoorn

Burgemeester en wethouders van Uithoorn maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Vuurlijn 7’ met identificatiecode NL.IMRO.0451.BPVuurlijn7-OW01 met ingang van 2 november 2017 gedurende zes weken ter inzage ligt.

Toelichting

De aanleiding van het opstellen van het bestemmingsplan ‘Vuurlijn 7’ is de Ruimte voor Ruimte overeenkomst die het mogelijk maakt twee woningen aan de Vuurlijn 7 te realiseren, in ruil voor de sloop van kassen, bedrijfsgebouwen en niet vergunde opstallen. De bestaande tuinderswoning wordt in de toekomst gesloopt.

Wijzigingen ten opzichte van voorontwerpbestemmingsplan

Het voorontwerpbestemmingsplan is verfijnd en nu gereed om als ontwerpbestemmingsplan ter inzage te leggen. De verfijning heeft als doel de ruimtelijke kwaliteit in het plangebied te waarborgen:

  • Toelichting: Er zijn tekstuele aanvullingen doorgevoerd;

  • Regels: De regels zijn verfijnd ter waarborging van de beeldkwaliteitseisen;

  • Verbeelding: In overeenstemming met regels is de verbeelding aangepast.

De wijzigingen hebben geen gevolgen op het oorspronkelijke plan.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt vanaf donderdag 2 november 2017 tot en met woensdag 13 december 2017 ter inzage. Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal te raadplegen op http://www.ruimtelijkeplannen.nl.

Daarnaast ligt het ontwerpbestemmingsplan ter inzage in het gemeentelijk informatiecentrum in de hal van het gemeentehuis gedurende de openingstijden van het gemeentehuis.

Indienen zienswijze

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken kan een ieder zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken aan de gemeenteraad van de gemeente Uithoorn, postbus 8, 1420 AA Uithoorn. De gemeenteraad zal met inachtneming van eventuele zienswijzen, een beslissing nemen over de vaststelling van het bestemmingsplan.

Uithoorn, 1 november 2017

Naar boven