Vooraankondiging Ruimtelijke Ontwikkeling  gebiedsontwikkeling Wijnaerden en ontwerp vergunningen (Gecoördineerde procedure)

Logo Leudal

Burgemeester en wethouders van Leudal maken met inachtneming van artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening bekend dat zij een ontwerp bestemmingsplan voorbereiden voor de volgende ruimtelijke ontwikkeling: 

een totale integrale gebiedstransformatie in Neer-Buggenum, gelegen in de gemeente Leudal. Naast rivierverruiming in het kader van de hoogwaterbescherming, komt er ruimte vrij voor andere ontwikkelingen, waaronder natuurontwikkelingen en recreatieontwikkelingen. De bestaande intensieve veehouderij wordt hiervoor gesaneerd.

De op deze ontwikkeling betrekking hebbende planstukken zullen op korte termijn gedurende zes weken ter inzage worden gelegd, zowel in papieren als digitale vorm. Deze terinzagelegging zal worden gepubliceerd in ViaLeudal, de Staatscourant en in het elektronisch Gemeenteblad.

Op dit moment bestaat er nog geen gelegenheid om zienswijzen naar voren te brengen. Zodra een procedure is opgestart zullen wij u informeren over waar, wanneer, aan wie, binnen welke termijn en op welke wijze er gelegenheid wordt geboden zienswijzen naar voren te brengen.

Voor meer informatie over deze vooraankondiging kunt u contact opnemen het team Ontwikkeling van de afdeling Ruimte via het telefoonnummer 0475 859000.

Naar boven