Ontwerpbestemmingsplan “Schansstraat 30, Raamsdonk

Logo Geertruidenberg

Het college van de gemeente Geertruidenberg maakt bekend dat met ingang van 3 november 2017 het ontwerpbestemmingsplan “Schansstraat 30, Raamsdonk” NL.IMRO.0779.BPRDSchansstraat30-on01 ter inzage ligt (art. 3.8 Wet ruimtelijke ordening juncto afd. 3.4 Algemene wet bestuursrecht).

 

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het legaliseren van de feitelijke activiteiten op het perceel Schansstraat 30 te Raamsdonk, te weten stalling, opslag en verkoop van retro- en vintage meubels en woondecoratie en het bewonen van de bedrijfswoning als particuliere woning.

 

Ligging plangebied

Ten noorden wordt het plangebied begrensd door de Schansstraat. Ten oosten en westen liggen woningen en ten zuiden van het plangebied ligt de oude spoorweg van Raamsdonk.

 

Communicatie

U kunt het ontwerpbestemmingsplan, de bijbehorende stukken en het eindverslag van de inspraakprocedure en het vooroverleg gedurende zes weken met ingang van vrijdag 3 november 2017 tot en met donderdag 14 december 2017 inzien in de Gemeentewinkel van het gemeentehuis, Vrijheidstraat 2 in Raamsdonksveer. U kunt er elke werkdag terecht van 08.30 uur tot 13.00 uur en op woensdag van 14.00 uur tot 20.00 uur. Ook kunt u het ontwerpbestemmingsplan en bijbehorende stukken inzien  via www.ruimtelijkeplannen.nl en http://0779.ropubliceer.nl

 

Tijdens bovengenoemde termijn kan iedereen zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk of mondeling naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen moet u richten aan:

De gemeenteraad van de gemeente Geertruidenberg

Postbus 10.001

4940 GA Raamsdonksveer

 

Als u uw zienswijze mondeling kenbaar wilt maken of als u tijdens openingstijden de stukken niet kunt inzien, kunt u contact opnemen met mw. Wilma Lemoine via telefoonnummer 0162-579595.

 

Naar boven