Rectificatie ontwerp wijzigingsplan Kollumerzwaag - Foarwei 47

Logo Kollumerland en Nieuwkruisland

Per abuis is de terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan niet eerder in het huis aan huis blad gepubliceerd. Daarom maken Burgemeester en wethouders van de gemeente Kollumerland c.a. overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerp wijzigingsplan “Kollumerzwaag – Foarwei 47” vanaf donderdag 2 november 2017 gedurende 6 weken ter inzage ligt. Deze aankondiging is tevens een kennisgeving als bedoeld in artikel 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening.

Het plan

Dit wijzigingsplan voorziet in de ontwikkeling van 2 vrijstaande woningen op het gebied tussen Foarwei 45 en 49 te Kollumerzwaag. Aan de bestemming Wonen (zonder bouwmogelijkheden) worden twee bouwvlakken en de aanduiding erf toegevoegd. Aan de voorzijde wordt de bestemming gewijzigd in Tuin. Dit wijzigingsplan is opgesteld binnen de kaders van de wijzigingsbevoegdheid zoals opgenomen in het bestemmingsplan “Kollumerzwaag” dat is vastgesteld op 25 juni 2009.

Zienswijzen

Gezien de situatie is besloten de inspraakperiode over te slaan en het plan direct voor zienswijzen ter inzage te leggen. De stukken kunnen worden ingezien in het gemeentehuis in Kollum tijdens openingstijden. Het ontwerpwijzigingsplan en de eventueel bijbehorende stukken is ook te raadplegen via www.kollumerland.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl met de IMROcodering NL.IMRO.0079.WpKzFoarwei4717-Ow01.

Gedurende de termijn van ter inzage legging kan een ieder bij voorkeur schriftelijk een zienswijze op het ontwerp kenbaar maken aan het college van Kollumerland c.a., Postbus 13, 9290 AA Kollum. Onder vermelding van zaaknummer 2017-Z28610.

Voor inhoudelijke vragen, het inzien van het plan buiten openingstijden of het mondeling indienen van een zienswijze, kunt u contact opnemen met de afdeling Dorpen & Wijken, telefoon 0519-298888. Afspraken zullen plaatsvinden in het gemeentehuis in Dokkum.

 

Naar boven