Rectificatie ontwerp bestemmingsplan “Partiële herziening Wester-Nieuwkruisland 2 te Kollumerpomp”

Logo Kollumerland en Nieuwkruisland

Per abuis is de terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan niet eerder in het huis aan huis blad gepubliceerd. Daarom maken burgemeester en wethouders van de gemeente Kollumerland c.a. bekend dat het ontwerp “Partiële herziening Wester-Nieuwkruisland 2 te Kollumerpomp” vanaf 2 november 2017 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt.

Het plan

Met de vaststelling van dit bestemmingsplan wordt de woonbestemming van het perceel Wester-Nieuwkruisland 2 te Kollumerpomp gewijzigd in een bedrijfsbestemming en wordt het mogelijk gemaakt dat er een bedrijfsloods van maximaal 288 m2 mag worden gebouwd.

Inspraak en overleg

Gezien de situatie is besloten de inspraakperiode over te slaan. Verder heeft de provincie Fryslân aangegeven mits er voldaan wordt aan een aantal voorwaarden geen bezwaren te hebben tegen de voorgenomen wijziging. Vastgesteld is dat wordt voldaan aan deze voorwaarden. Ook het Wetterskip  heeft aangegeven dat het plan geen aanleiding geeft tot het maken van opmerkingen.

Zienswijzen

De stukken kunnen worden ingezien in het gemeentehuis in Kollum tijdens openingstijden.

Het ontwerpbestemmingsplan en de eventueel bijbehorende stukken is ook te raadplegen via www.kollumerland.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl met de IMROcodering NL.IMRO.0079.PhBgWnieuwkr02Kp17-Ow01.

Gedurende de termijn van ter inzage legging kan een ieder bij voorkeur schriftelijk een zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken aan de gemeenteraad van Kollumerland c.a., Postbus 13, 9290 AA Kollum. Onder vermelding van zaaknummer 2017-Z45881.

Voor inhoudelijke vragen, het inzien van het plan buiten openingstijden of het mondeling indienen van een zienswijze, kunt u contact opnemen met de afdeling Dorpen & Wijken, telefoon 0519-298888. Afspraken zullen plaatsvinden in het gemeentehuis in Dokkum.

 

Naar boven