Bekendmaking ontwerpbeschikking hogere waarde Wet geluidhinder Heike 15a in Vessem

Logo Eersel

Burgemeester en wethouders van Eersel maken bekend dat zij in het kader van een bestemmingsplanwijziging voor een woningsplitsing aan het adres Heike 15/15a, voornemens zijn een hogere waarde Wet geluidhinder vast te stellen.

De ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen met het gelijktijdig met het ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied Eersel’ met ingang van donderdag 2 november 2017 tot en met woensdag 13 december 2017 ter inzage bij de gemeentebalie van het gemeentehuis in Eersel. lnzage van deze stukken kan alleen op afspraak. Via onze website of via telefoonnummer 0497-531300 kunt u een afspraak maken. Wij zorgen er dan voor dat de stukken voor u beschikbaar zijn.

Gedurende deze termijn kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze tegen dit ontwerpbesluit naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders. Degenen die mondeling zienswijzen naar voren willen brengen, moeten hiervoor een afspraak maken. Tegen de uiteindelijke beschikking kan alleen door belanghebbenden beroep worden ingesteld als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking.

Naar boven