Ontwerpbestemmingsplan “Parapluplan Parkeren”

Logo Katwijk

Het ontwerpbestemmingsplan “Parapluplan Parkeren” van de gemeente Katwijk, met identificatiecode NL.IMRO.0537.bpKRVparkeren-on01, ligt met ingang van 3 november 2017 tot en met 14 december 2017 ter inzage.

Plangebied

Het plangebied van het bestemmingsplan betreft het gehele grondgebied van de gemeente Katwijk.

Vanaf 1 juli 2018 komen de stedenbouwkundige voorschriften uit de Bouwverordening te vervallen. Een van de consequenties van het vervallen van de stedenbouwkundige voorschriften is dat er vanaf dat moment bij het verlenen van een omgevingsvergunning niet meer op basis van de Bouwverordening getoetst kan worden aan de gemeentelijke parkeernormen. Om uiterlijk op 1 juli 2018 een gemeente-dekkende regeling te hebben voor parkeren is een paraplubestemmingsplan Parkeren opgesteld. In dit bestemmingsplan zijn uniforme bepalingen opgenomen die verwijzen naar de op dat moment geldende beleidsregels voor parkeren.

Ter inzage

Het bestemmingsplan kan worden geraadpleegd op:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0537.bpKRVparkeren-on01

De bronbestanden van het ontwerpbestemmingsplan zijn beschikbaar gesteld op: http://ruimtelijkeplannen.katwijk.nl/roktw/NL.IMRO.0537.bpKRVparkeren-on01

Het ontwerpbestemmingsplan is ook te raadplegen via www.katwijk.nl onder bekendmakingen en vervolgens bestemmingsplannen.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt ook ter inzage op het gemeentehuis, Koningin Julianalaan 3 te Katwijk.

Zienswijzen ontwerpbestemmingsplan

Gedurende bovengenoemde termijn kan iedereen schriftelijk, mondeling of digitaal zijn zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad. Voor een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de afdeling ruimtelijke ontwikkeling via telefoonnummer (071) 406 5146

Naar boven