Exploitatie-/anterieure overeenkomst inzake bestemmingsplan ‘Mamelis 14/14a te Lemiers’

Logo Vaals

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Vaals maken, op grond van art. 6.2.12 Besluit ruimtelijke ordening bekend een zakelijke beschrijving van de Exploitatie-/anterieure overeenkomst inzake bestemmingsplan ‘Mamelis 14/14a te Lemiers’ ter inzage te leggen.

Zakelijke beschrijving:

Ten behoeve van de wijziging van bedrijfswoning naar reguliere burgerwoning van het woonhuis op het perceel Mamelis 14, alsmede het juridisch planologisch inregelen van de feitelijke huidige bedrijfsvoering van Agro Tuin & Dier op het adres Mamelis 14a en het uitbreiden van het bedrijf met het kweken en verkopen van vis (forel) op de percelen kadastraal bekend gemeente Vaals, sectie F, nummers: 479 en 480 is een exploitatieovereenkomst gesloten. Hierin zijn afspraken vastgelegd over de wederzijdse verplichtingen tussen gemeente en de grondeigenaren, in hoofdzaak gericht op de (kosten van de) inrichting van het exploitatiegebied en de te leveren kwaliteitsbijdrage.

Geen bezwaar: Tegen de gesloten overeenkomst en de zakelijke beschrijving kunnen geen zienswijzen of bezwaren worden ingediend.

Inzage:

Een zakelijke beschrijving van de inhoud van deze overeenkomst ligt vanaf 03 november 2017 gedurende twee weken ter inzage bij het Klant Contact Centrum en kan in het gemeentehuis kosteloos worden ingezien. Indien gewenst is tegen betaling van de (leges)kosten een afschrift te verkrijgen. De zakelijke beschrijving wordt tevens gepubliceerd op de website van de gemeente Vaals, www.vaals.nl.

Geen bezwaar: Tegen de gesloten overeenkomst en de zakelijke beschrijving kunnen geen zienswijzen of bezwaren worden ingediend.

Mocht u echter vragen hebben omtrent deze overeenkomst kunt u contact opnemen met de heer R. Bouman, afdeling Ruimte, cluster VROM via telefoonnummer 043-3068555.

Naar boven