Wijzigingsplan 'Donte 8 Sint-Oedenrode'

Logo Meierijstad

Burgemeester en wethouders van Meierijstad maken bekend dat het vastgestelde wijzigingsplan ‘Donte 8 Sint-Oedenrode’ met ingang van 2 februari 2017 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt in het stadhuis, Stadhuisplein 1 te Meierijstad, gedurende openingstijden. Tevens is het wijzigingsplan  ‘Donte 8 Sint-Oedenrode’ elektronisch raadpleegbaar op:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1948.BGO000WP0012017W-VG01  

 

Informatie over het wijzigingsplan

Het wijzigingsplan heeft betrekking op de bestemmingswijziging van “Agrarisch met waarden - Landschapswaarden” naar “Wonen” ten behoeve van woningsplitsing van de bestaande boerderij op de locatie Donte 8, kadastraal bekend als Sint-Oedenrode, sectie L, nummer 780.

Burgemeester en wethouders van de voormalige gemeente Sint-Oedenrode hebben bij besluit van 20 december 2016 het wijzigingsplan “Donte 8 Sint-Oedenrode” NL.IMRO.1948.BGO000WP0012017W-VG01, gewijzigd vastgesteld.

 

Beroep

Gedurende de termijn van terinzagelegging bestaat voor belanghebbenden de mogelijkheid beroep in te stellen tegen het vaststellingsbesluit bij de Raad van State, Afdeling Bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Deze mogelijkheid staat alleen open voor degenen die tijdig hun zienswijzen tegen het ontwerp-wijzigingsplan hebben ingediend, danwel belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij daartoe redelijkerwijs niet in staat zijn geweest.

 

Inwerkingtreding wijzigingsplan

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt daags na afloop van het beroepstermijn in werking. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen met J. den Otter of J. van de Wijdeven van het atelier Gebiedsontwikkeling en Planologie, bereikbaar via telefoonnummer Tel: 14 0413 • Mobiel 041 338 1827.

 

Publicatie in:

  • 1.

    Gemeenteblad Meierijstad

  • 2.

    Staatscourant

 

Naar boven