Wijzigingsplan 'Mûntseleane 11 De Wilgen' Smallingerland vastgesteld

Logo Smallingerland

Burgemeester en wethouders van Smallingerland hebben het wijzigingsplan 'Mûntseleane 11 De Wilgen' op 13 januari 2017 vastgesteld.

Doel van het plan

Op het perceel Mûntseleane 11 De Wilgen is geen bedrijf meer aanwezig. Op het perceel wordt alleen gewoond. De eigenaar heeft verzocht de bestemming te wijzigen. In het bestemmingsplan Buitengebied is een wijzigingsbevoegdheid opgenomen die het mogelijk maakt om bij bedrijfsbeëindiging de bestemming om te zetten naar een woonbestemming. Door dit wijzigingsplan is de bestemming 'Bedrijf' met de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijf-landelijk bedrijf' gewijzigd in de bestemming 'Wonen-Woonboerderij'.

Bekijken

Het wijzigingsplan ligt ter inzage:

  • In het gemeentehuis aan de Gauke Boelensstraat 2 te Drachten, elke werkdag van 8.30 uur tot 16.00 uur en op donderdag tot 18.30 uur;

  • Op de website www.smallingerland.nl/bestemmingsplannen-nu-ter-inzage;

  • Op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl met plannummer NL.IMRO.0090.BW2016BGB049-0401.

Reageren

Wanneer u het niet eens bent met dit besluit kunt u tijdens de beroepstermijn van vrijdag 3 februari tot en met donderdag 16 maart 2017 een beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Voor de behandeling van uw beroep is griffierecht verschuldigd.

U kunt alleen beroep instellen als u kunt aantonen dat u redelijkerwijs niet in staat was om tijdig een zienswijze in te brengen.

In werking treden

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking met ingang van de dag na afloop van de bovenvermelde beroepstermijn.

 

Naar boven