Voorontwerpbestemmingsplan Zeestraat 50

Logo Noordwijkerhout

Burgemeester en wethouders van de gemeente Noordwijkerhout maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening bekend dat het bestemmingsplan Zeestraat 50 (NL.IMRO.0576.BP201700041-0001) wordt voorbereid. Het voorontwerp van dit plan ligt van woensdag 1 november tot en met dinsdag 12 december 2017 voor inspraak ter inzage.

U kunt het voorontwerp bestemmingsplan inzien bij de publieksbalie van het gemeentehuis aan de Herenweg 4. Het voorontwerpbestemmingsplan is ook digitaal beschikbaar via www.ruimtelijkplannen.nl onder codering NL.IMRO.0576.BP201700041-0001).

 

Ligging en omschrijving plan

Het plangebied is gelegen langs de bestaande Zeestraat ten hoogte van nummer 50a en valt net in het zogenoemde buitengebied. Ten noordoosten van de Zeestraat is het St. Bavoterrein gelegen. Ten zuiden van de locatie is het centrum van Noordwijkerhout gelegen. Het fietspad ter plaatse van de Zeestraat loopt door naar de Kraaierslaan, en deze zal deels ten behoeve van deze ontwikkeling verbreedt worden.

 

De ontwikkeling bestaat uit het slopen van de bestaande bedrijfsopstanden (kassen en bedrijfsbebouwing) en het terug bouwen van 6 greenportwoningen en één ruimte-voor-ruimte woning. Daarnaast zal er ca. 9.100 m2 1ste klas bollengrond worden ontwikkeld.

 

Doel van dit bestemmingsplan is om de gewenste ontwikkeling een definitieve juridische basis te verschaffen.

 

Inspraak

Vanaf woensdag 1 november tot en met dinsdag 12 december 2017 ligt het voorontwerpbestemmingsplan Zeestraat 50 voor iedereen ter inzage.

Gedurende de periode van zes weken bestaat voor iedereen de gelegenheid om schriftelijk zijn inspraakreactie over het voorontwerpbestemmingsplan kenbaar te maken. Schriftelijke inspraakreacties kunnen worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Noordwijkerhout, Postbus 13, 2210 AA Noordwijkerhout. In de inspraakreactie moet duidelijk worden aangegeven op welke onderdelen van het bestemmingsplan deze betrekking heeft.

 

Naar boven