Regentesselaan 29a en 29b

Logo Amersfoort

Besluit omgevingsvergunning

Burgemeester en wethouders van Amersfoort maken bekend dat zij hebben besloten om met toepassing van artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) af te wijken van het geldende bestemmingsplan ‘Berg-Utrechtseweg’. Dit is nodig voor de nieuwbouw van 2 woningen van het type 2 onder 1 kap, met bijbehorende bouwwerken.

Ter inzage

Het besluit ligt met bijbehorende stukken vanaf 3 november 2017 voor een periode van 6 weken voor een ieder ter inzage in de publiekshal van het stadhuis, Stadhuisplein 1 te Amersfoort. Ook zijn de stukken te zien via de gemeentelijke website www.amersfoort.nl (bouwen en verbouwen > plannen in procedures) of via www.ruimtelijkeplannen.nl (planidentificatie NL.IMRO.0307.OV00039-0301).

Beroep

Gedurende de beroepstermijn van vrijdag 3 november tot en met donderdag 14 december 2017, kunnen belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijze geen zienswijze kenbaar hebben kunnen maken, een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de Rechtbank Midden-Nederland, Afdeling bestuursrecht, o.v.v. bodemzaken Postbus 16005 3500 DA UTRECHT. Het beroepschrift kan ook digitaal ingediend worden het loket van de rechtbank. Hiervoor is u een DigiD benodigd.

Het besluit omgevingsvergunning Regentesselaan 29A en 29B treedt in werking op de eerste dag na de beroepstermijn. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. Is er veel belang bij dat het besluit niet in werking treedt, dan kan een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de Rechtbank Midden-Nederland. Wanneer een voorlopige voorziening wordt gevraagd, treedt het besluit pas in werking nadat hierover een beslissing is genomen. Voor het indienen van beroep en de behandeling van een verzoek om een voorlopige voorziening moet griffierecht betaald worden. De medewerkers van de rechtbank kunnen hierover meer informatie geven. Zij zijn bereikbaar via het telefoonnummer (030) 223 35 00.

Naar boven