Verleende omgevingsvergunning appartementencomplex C Smallekamplaan Uitgeest

Logo Uitgeest

Burgemeesster en wethouders van de gemeente Uitgeest hebben de volgende omgevingsvergunning verleend die afwijkt van het bestemmingsplan 'Appartementen Smallekamplaan':

Uitgeest, Smallekamplaan, appartementencomplex C (gedeelte van het plan 'Waterman', het oprichten van een appartementencomplex met 24 woningen.

 

Ter inzage

De vergunning en de bijbehorende stukken liggen ter inzag van 30 oktober tot en met 11 december 2017 in het gemeentehuis Uitgeest, Middelweg 28, 1911 EG Uitgeest. De vergunning kunt u ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl ID-code: NL.IMRO.0450.OVSmallekamplaanC-VS01

 

Instellen van beroep

Het instellen van beroep is mogelijk van 30 oktober tot en met 11 december 2017 voor belanghebbenden die tijdig zienswijzen indienden tegen de ontwerpvergunning en voor belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij daartoe redelijkerwijs niet in staat zijn geweest. U kunt uw beroepschrift sturen naar de Rechtbank Noord-Holland, Locatie Haarlem, sector Bestuursrecht, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem.

 

Voorlopige voorziening

Als u in beroep gaat blijft het besluit geldig totdat de rechter over uw beroep heeft beslist. Misschien kunt u de beslissing in beroep niet afwachten en is er sprake van een spoedeisend belang. U kunt dan bij de rechtbank vragen om een voorlopige voorziening. Voorwaarde is wel dat u ook beroep heeft aangetekend. Het verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de voorzieningenrechter van de Rechtbank Haarlem, sector Bestuursrecht, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem of digitaal bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht

Uitgeest, 26 oktober 2017

Burgemeester en wethouders van de gemeente Uitgeest,

Namens deze:

J.G. Engel-Francke

Naar boven