Bekendmaking ontwerpbestemmingsplan Waterschapslaan 11- 13

Logo Blaricum

 

Burgemeester en wethouders van Blaricum maken bekend dat het ontwerp bestemmingsplan Waterschapslaan 11- 13 (NL.IMRO.0376.WpWaterschapsln11-ON01) vanaf 30 oktober 2017 gedurende zes weken ter inzage ligt.

Aan de Waterschapslaan in Blaricum bevinden zich twee aansluitende percelen met de bestemming wonen. De initiatiefnemer wil een woning op Waterschapslaan 11 terugbouwen. Tevens is de initiatiefnemer de woning op Waterschapslaan 13 uit te bouwen. Om de gebruiksmogelijkheden van de percelen te optimaliseren wil de initiatiefnemer de perceelsgrenzen aanpassen.

De wijziging van de perceelsgrens past binnen de wijzigingsbevoegdheid van het geldende bestemmingsplan 'Villagebieden' uit 2013. De gemeente is voornemens medewerking te verlenen aan aanpassing van de perceelsgrens.

Inzage

Het ontwerp bestemmingsplan Waterschapslaan 11- 13 ligt vanaf 30 oktober 2017 gedurende zes weken ter inzage bij de balie Vergunningen in het kantoor van de BEL Combinatie, Zuidersingel 5 in Eemnes. De balie werkt uitsluitend op afspraak. Ook kunt u het ontwerpbestemmingsplan bekijken via www.ruimtelijkeplannen.nl.

U kunt gedurende voornoemde termijn schriftelijk een reactie indienen bij burgemeester en wethouders van Blaricum, Postbus 71, 3755 ZH Eemnes, onder vermelding van “inspraakreactie ontwerp bestemmingsplan Waterschapslaan 11- 13. Ook het indienen van een mondelinge reactie is mogelijk. Hiervoor dient u binnen voornoemde termijn een afspraak te maken met de heer A. Testor van de BEL Combinatie, telefoonnummer 14 035. Dit kan tot drie werkdagen vóór de afloop van de termijn van terinzagelegging.

Blaricum, 30 oktober 2017

Naar boven