Vastgesteld wijzigingsplan Udenhoutseweg 35, Helvoirt

Logo Haaren

Udenhoutseweg 35 te Helvoirt, kadastraal bekend als gemeente Helvoirt, sectie D, nummers 1740, 1741, 4870, 4871.

Burgemeester en wethouders maken bekend dat op grond van artikel 3.6 en 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening de volgende stukken voor iedereen ter inzage liggen:

  • Het vastgestelde wijzigingsplan “Udenhoutseweg 35, Helvoirt” met identificatienummer NL.IMRO.0788.WP17BGUdhw35-VA01 van de gemeente Haaren;

  • De daarbij behorende stukken.

Het wijzigingsplan voorziet in het wijzigen van de bestemming ‘Agrarisch met waarden – Landschaps- en Natuurwaarden 2’ naar 'Wonen' voor zover het de voormalige agrarische bedrijfswoning betreft. Het wijzigingsplan voldoet aan de voorwaarden van de wijzigingsbevoegdheid. Voor het saneren van de overtollige bedrijfsbebouwing en erfverharding zijn in het wijzigingsplan regels opgenomen, waarmee de uitvoering hiervan geborgd is.

Inzien stukken

Het vastgestelde wijzigingsplan, het besluit tot vaststelling en de bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 2 november 2017 gedurende zes weken (tot en met woensdag 13 december 2017) ter inzage. De stukken zijn tijdens de openingstijden in te zien aan de balie van de Gemeentewinkel. Om deze documenten in te zien moet u vooraf een afspraak maken. Hiervoor kunt u bellen naar (0411- 62 72 82). Het plan is ook te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en onze website www.haaren.nl. Hier klikt u onder het kopje “Verhuizen en (ver)bouwen” op “Bestemmingsplannen” en zo komt u bij het wijzigingsplan. Indien u het plan raadpleegt via www.ruimtelijkeplannen.nl, kunt u zowel op het adres zoeken als op het planidentificatienummer. Het planidentificatienummer voor dit plan is NL.IMRO.0788.WP17BGUdhw35-VA01.

Beroep

Belanghebbenden kunnen tijdens de termijn van ter inzage ligging (van donderdag 2 november 2017 tot en met woensdag 13 december 2017) beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Zij die beroep instellen kunnen tevens een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Belanghebbenden, aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat zij geen zienswijze tegen het ontwerpwijzigingsplan kenbaar hebben gemaakt, kunnen geen beroep instellen.

Het besluit en daarmee het wijzigingsplan treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Haaren, 1 november 2017

Burgemeester en wethouders van Haaren

Naar boven