Ontwerpbesluit Zenith Energy Amsterdam Terminal B.V., Rijkswaterstaat

KENNISGEVING

Waterwet

De Minister van Infrastructuur en Milieu geeft, ingevolge artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht, kennis van het voornemen om positief te beschikken op de aanvraag van Zenith Energy Amsterdam Terminal B.V. te Amsterdam, ingevolge de Waterwet. De aanvraag betreft een verzoek tot wijziging van de watervergunning in verband met het verhogen van het maximale debiet van het te lozen afvalwater.

Terinzagelegging

De aanvraag, het ontwerpbesluit en andere daarop betrekking hebbende stukken liggen van 9 februari 2017 tot en met 23 maart 2017 ter inzage bij:

  • a. Rijkswaterstaat West-Nederland Noord, afdeling Vergunningverlening, Toekanweg 7 te Haarlem, tijdens kantooruren, alwaar desgewenst een mondelinge toelichting op de stukken kan worden verkregen;

  • b. Stadsdeel Centrum, Algemeen en Sociaal Loket Amstel 1 te Amsterdam, tijdens de inloopuren.

Zienswijzen

Eenieder kan binnen de bovengenoemde termijn zijn zienswijzen hieromtrent mondeling of schriftelijk kenbaar maken bij Rijkswaterstaat West-Nederland Noord, afdeling Vergunningverlening, Postbus 2232, 3500 GE Utrecht. Voor nadere inlichtingen kan men zich telefonisch wenden tot de afdeling Vergunningverlening: 06 – 53 73 57 22.

De Minister van Infrastructuur en Milieu, namens deze, het hoofd afdeling Vergunningverlening Rijkswaterstaat West-Nederland Noord, M. Nauta

Naar boven