Ontwerp bestemmingsplan ‘Winschoten-Centrum’

Logo Oldambt

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat het ontwerp bestemmingsplan ‘Winschoten-Centrum’ is vastgesteld. Deze publicatie volgt uit artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht.

 

Met het ontwerp bestemmingsplan wordt aan de nieuwe visie voor het centrum van Winschoten invulling gegeven aan het kernwinkelgebied en wordt recht gedaan aan de actualisering van de bestaande functies in het centrum van Winschoten.

 

Het ontwerp bestemmingsplan ‘Winschoten-Centrum’  ligt voor een ieder vanaf 2 februari 2017 gedurende 6 weken ter inzage. De stukken kunnen worden ingezien in het gemeentehuis van Oldambt, Johan Modastraat 6 te Winschoten tijdens de openingstijden. Tevens kan een mondelinge toelichting worden verkregen.

Het ontwerp bestemmingsplan ‘Winschoten-Centrum’  is ook in te zien via www.gemeente-oldambt.nl via actueel, bekendmakingen. De stukken zijn digitaal beschikbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

U kunt het ontwerp bestemmingsplan ‘Winschoten-Centrum’ raadplegen door bij het tabblad ID de plancode in te vullen. De plancode van het ontwerp bestemmingsplan ‘Winschoten-Centrum’ is: NL.IMRO.1895.02BP3005-0301. Ook de planbestanden zijn hier digitaal te raadplegen.

 

Een ieder kan gedurende deze termijn van ter inzage legging schriftelijke zienswijzen indienen tegen het ontwerp bestemmingsplan ‘Winschoten-Centrum’ bij de gemeenteraad van de gemeente Oldambt, Postbus 175, 9679 AD Winschoten. Ook het indienen van een mondelinge zienswijze is mogelijk.

 

Winschoten, 1 februari 2017

Naar boven