Vaststelling bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Oeveraseweg’.

Logo Westerveld

Burgemeester en wethouders van Westerveld maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 26 september 2017 heeft besloten het bestemmingsplan Bedrijventerrein Oeveraseweg’ (gewijzigd) vast te stellen. Het vastgestelde digitale plan heeft de identificatiecode NL.IMRO.1701.0000BP000000000570-0003. Het bestemmingsplan is opgesteld ter vervanging van de 4 voor het bedrijventerrein geldende bestemmingsplannen door één bestemmingsplan. Binnen de plangrens is opgenomen een aangrenzend perceel, groot circa 2.6 ha, eigendom van de gemeente Westerveld. Dit perceel is bedoeld voor nieuwvestiging. De wijziging ten opzichte van het ontwerp-bestemmingsplan heeft betrekking op het pand/perceel Oeveraseweg 8. De raad heeft besloten, dat de aanduiding ‘bedrijfswoning’ ook geldt voor dat pand/perceel.

Inzage: het raadsbesluit en het bestemmingsplan met bijbehorende stukken liggen met ingang van 2 november 2017 gedurende zes weken in het gemeentehuis in Diever voor een ieder ter inzage. Ook kunt u het plan inzien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep: van 2 november tot en met 13 december 2017 kan beroep worden ingesteld door:

  • 1.

    een belanghebbende die aantoont dat hij/zij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn/haar zienswijze kenbaar te maken;

  • 2.

    belanghebbenden tegen de wijziging die ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan is aangebracht.

    Een beroepschrift wordt gericht aan: Raad van State, Afdeling bestuursrechtspraak,

    Postbus 20019, 2500 AE Den Haag. Het instellen van beroep heeft geen schorsende

    werking. Om dit laatste te bereiken kan per afzonderlijke brief een verzoek om voorlopige

    voorziening (schorsing) worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling

    bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Voorlopige voorziening: het besluit van de gemeenteraad treedt de dag na afloop van de beroepstermijn in werking. Als binnen deze termijn een verzoek om voorlopige bij de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Contact: team Leefomgeving, telefoonnummer 14 0521.

Naar boven