Wijzigingsplan Gariperwei-Oudega

Logo Smallingerland

Burgemeester en wethouders van Smallingerland maken bekend dat het wijzigingsplan Woon-werklocatie Gariperwei-Oudega op 23 oktober 2017 is vastgesteld.

Doel van het plan

Het Bestemmingsplan Buitengebied maakt het mogelijk om aan de Gariperwei te Oudega woon-werklocaties te realiseren. Het gebied is nu nog in gebruik als agrarische grond. Door dit wijzigingsplan is het mogelijk om twee nieuwe woningen in combinatie met een bijgebouw te bouwen.

Bekijken

Het wijzigingsplan ligt ter inzage:

• In het gemeentehuis aan de Gauke Boelensstraat 2 te Drachten, elke werkdag van 8.30 uur tot 16.30 uur en op donderdag tot 18.30 uur;

• Op de website www.smallingerland.nl/bestemmingsplannen-nu-ter-inzage;

• Op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl met plannummer NL.IMRO.0090. BW2017BGB055-0401.

Reageren

Gedurende de beroepstermijn van vrijdag 27 oktober tot en met donderdag 7 december 2017 kunt u beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. U kunt alleen beroep indienen als u een belanghebbende bent en kunt aantonen dat u redelijkerwijs niet in staat was om een zienswijze in te dienen. Voor de behandeling van uw beroep is griffierecht verschuldigd.

In werking treden

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking met ingang van de dag na afloop van de bovenvermelde beroepstermijn.

 

 

Naar boven