Bestemmingsplan Kerklaan-Postlaantje nog niet in werking getreden, Ermelo

Logo Ermelo

De gemeenteraad heeft bij besluit van 8 juni 2017 het bestemmingsplan Kerklaan-Postlaantje met identificatiecode NL.IMRO.0233.BPkerklnpostlntje-0401 vastgesteld. Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat dit bestemmingsplan nog niet in werking is getreden.

 

De beroepstermijn is inmiddels afgelopen. Er is beroep ingesteld bij de Raad van State. Tevens is aan de Raad van State gevraagd een voorlopige voorziening te treffen. Een voorlopige voorziening is erop gericht de gevolgen van een besluit op te schorten. Naar aanleiding van het verzoek tot een voorlopige voorziening heeft de Raad van State, middels haar uitspraak van 17 oktober 2017, het besluit van de gemeenteraad geschorst. Dit betekent dat het bestemmingsplan Kerklaan-Postlaantje nog niet in werking treedt.

 

Het raadsbesluit, het vastgestelde bestemmingsplan en de daarbij bijbehorende stukken liggen ter inzage in het gemeentehuis. U kunt de stukken digitaal raadplegen via www.ermelo.nl/bestemmingsplannen. Het is ook mogelijk hiervoor een afspraak met de afdeling Publiekszaken te maken via www.ermelo.nl of telefonisch op 0341 56 73 21. Het raadsbesluit en het vastgesteld bestemmingsplan Kerklaan-Postlaantje, met identificatienummer NL.IMRO.0233.BPkerklnpostlntje-0401, kunt u ook digitaal raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl (RO-Online).

 

Ermelo, 1 november 2017

 

Naar boven