Terinzagelegging Ontwerp Omgevingsvisie Elburg

Logo Elburg

Het college van burgemeester en wethouders maakt op grond van de Inspraakverordening 2006 bekend dat met ingang van 1 november 2017 tot en met 12 december 2017 de Ontwerp Omgevingsvisie Elburg voor eenieder ter inzage ligt in het gemeentehuis. Voor het raadplegen van de stukken kunt u een afspraak maken met de afdeling Ruimte via simone.kiewiet@elburg.nl of telefoonnummer (0525) 688688. De Omgevingsvisie is ook digitaal te raadplegen via een website:

Inlogcode www.broplan.nl/OV_Elburg, wachtwoord: OV_Elburg@BRO.nl (let op: laag streepje tussen OV en Elburg)

De Omgevingsvisie Elburg heeft betrekking op het hele grondgebied van de gemeente Elburg. De visie geeft weer wat de ambitie van de gemeente Elburg is: een gezonde, aantrekkelijke en groene omgeving voor inwoners en bezoekers. In samenspraak met belanghebbenden, bedrijven en inwoners is de visie opgesteld. Na vaststelling door de gemeenteraad zal de visie fungeren als afwegingskader om ruimtelijke ontwikkelingen te toetsen en tevens de basis zal vormen voor op te stellen visies en bestemmingsplannen, vooruitlopend op het Omgevingsplan.

Inspraak

Gedurende de termijn van terinzagelegging worden belanghebbenden en ingezetenen in de gelegenheid gesteld om mondeling of schriftelijk een inspraakreactie over de Omgevingsvisie in te stellen. Uw reactie kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 70, 8080 AB Elburg. Voor het mondeling indienen van een inspraakreactie kunt u contact opnemen met mevrouw S. Kiewiet.

Informatiebijeenkomst

Op dinsdag 21 november 2017 is er voor belangstellenden een informatiebijeenkomst over de Omgevingsvisie. De bijeenkomst wordt gehouden in Buurtgebouw Oostendorp, Zuiderzeestraatweg Oost 23 te Elburg. Het is een inloopbijeenkomst die van 19.30 tot 21.00 uur wordt gehouden en waar u de gelegenheid wordt geboden vragen te stellen over de ambities van de gemeente Elburg en eventueel uw mening daarover kenbaar te maken.

Vervolgprocedure

Ingediende inspraakreacties worden opgenomen in een inspraaknota en van beantwoording voorzien. Eenieder die een inspraakreactie heeft ingediend, zal hierover te zijner tijd worden geïnformeerd. De gemeenteraad beslist over de vaststelling van de Omgevingsvisie Elburg.  Op grond van artikel 8:5 van de Algemene wet bestuursrecht kan geen bezwaar worden gemaakt of beroep worden ingesteld tegen het besluit tot vaststelling van de structuurvisie.

 

Naar boven