Ontwerp 1e herziening Structuurvisie Dorpsomgevingsplan Hierden

Logo Harderwijk

Met de 1e herziening Structuurvisie Dorpsomgevingsplan Hierden wordt de rekenmethodiek bijdrage landschapsversterkingfonds bij de realisatie van een nieuwe woning aangepast in die zin dat de hoogte van de bijdrage afhankelijk wordt van het woningtype (bijv. vrijstaand 2^1 kap).

Het ontwerp 1e herziening Structuurvisie Dorpsomgevingsplan Hierden ligt met ingang van 26 oktober gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage in de stadswinkel van het stadhuis. Tijdens de inzage termijn kunnen ingezetenen en belanghebbenden schriftelijk of digitaal een zienswijze kenbaar maken bij de Gemeenteraad. Het indienen van een digitale zienswijze kan alleen via www.harderwijk.nl/zienswijze. Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met: domein Ruimte, dhr. D. van der Hoeven, tel. 411911.

Het plan (NL.IMRO.0243.SV00206-0001) kunt u ook raadplegen op de website www.harderwijk.nl/plannenstructuurvisies en op de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl. De bronbestanden kunt u vinden op: http://ruimtelijkeplannen.harderwijk.nl/plans/NL.IMRO.0243.SV00206-/NL.IMRO.0243.SV00206-0001.

 

Naar boven