Ontwerpbestemmingsplan ‘Olst-West 2017’ ter inzage

Logo Olst-Wijhe

Het college van B en W legt het ontwerpbestemmingsplan ‘Olst-West 2017’ ter inzage. Het plan is een actualisatie van het geldende bestemmingsplan Olst-West uit 2005. Verder worden de volgende ontwikkelingen meegenomen in het ontwerpbestemmingsplan: de aanleg van de rotonde en toegangsweg naar Abbott Biologicals B.V. (het huidige bestemmingsplan voorziet ook in de rotonde, maar deze wordt in het nieuwe bestemmingsplan verlegd), het project ‘Olst mooier aan de IJssel’ (aanleg recreatieve voorzieningen aan de IJssel) en het verleggen van het bouwvlak bij de molen.

Het plan (identificatienummer NL.IMRO.1773.BP2017003003-0201) en de bijbehorende stukken liggen ter inzage van 26 oktober 2017 tot en met 6 december 2017. U vindt het plan op www.ruimtelijkeplannen.nl en bij ons klantcontactcentrum in Wijhe (Raadhuisplein 1) en in Olst (Holstohus, Jan Schamhartstraat 5b). Bronbestanden vindt u op ro.olst-wijhe.nl.

U kunt binnen de genoemde termijn mondeling of schriftelijk een zienswijze geven op het plan. Stuur uw schriftelijke reactie naar de gemeenteraad. Vermeld op welk plan en op welke onderdelen uw zienswijze betrekking heeft. Voor meer informatie of voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u terecht bij het team Leefomgeving, via telefoonnummer 14 0570.

 

Naar boven