Vastgesteld wijzigingsplan Boksheidsedijk-Rosheuvel, Boksheidsedijk 6

Logo Eersel

Burgemeester en wethouders van Eersel maken op basis van artikel 3.8, vijfde lid van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het wijzigingsplan “Boksheidsedijk-Rosheuvel, Boksheidsedijk 6” is vastgesteld. Het plan ligt met ingang van 26 oktober 2017 tot 7 december 2017 ter inzage in het gemeentehuis. Het wijzigingsplan met bijbehorende stukken is digitaal in te zien op www.eersel.nl/ruimtelijkeplannen en op www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer NL.IMRO.0770.WPEbhd62035-VAST.

Waar gaat het wijzigingsplan over?

Het plan betreft de toepassing van een wijzigingsbevoegdheid uit het bestemmingsplan Rosheuvel-Boksheidsedijk. Het wijzigingsplan maakt de bouw mogelijk van twee (extra) woningen op het perceel Boksheidsedijk 6.

Bent u het met dit plan niet eens?

Stuur dan binnen de genoemde termijn van 6 weken een beroepschrift naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. U moet in uw beroepschrift uw naam en adres, de datum en een omschrijving van het besluit zetten. Ook moet u zeggen waarom u het niet eens bent met het bestemmingsplan. Vergeet u niet uw beroepschrift te ondertekenen. Burgers hebben de mogelijkheid om dit alles ook digitaal via https://digitaalloket.raadvanstate.nl te doen. U moet dan wel over DigiD beschikken.

Wie kan er beroep instellen?

Op het ontwerpwijzigingsplan zijn geen zienswijzen bij het college van burgemeester en wethouders ingediend. U kunt alleen beroep instellen als u belanghebbende bent en ook kunt aantonen dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest een zienswijze kenbaar te maken.

Voorlopige voorziening

Soms kunt u niet wachten op de uitspraak op uw beroepschrift. U kunt dan om een voorlopige voorziening vragen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Dat kan alleen als u een beroepschrift heeft ingediend.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer B. Joosten, afdeling Ontwikkeling, team Ruimte, te bereiken via (0497) 531 300 of ruimte@eersel.nl.

Naar boven