Ontwerp bestemmingsplan en ontwerp omgevingsvergunning Keucheniushof

Logo Huizen

Overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening ligt het ontwerpbestemmingsplan Keucheniushof met bijbehorende besluiten en de ontwerp omgevingsvergunning voor iedereen ter inzage. U kunt de stukken met ingang van 20 oktober 2017 tot en met 30 november 2017 inzien.

Inhoud ontwerpbestemmingsplan, bijbehorende ontwerp besluiten en ontwerp omgevingsvergunning

Het ontwerpbestemmingsplan en de aanvraag omgevingsvergunning voorzien in de bouw van 22 eenheden, een mix van appartementen, grondgebonden woningen en commerciële ruimten aan de Keucheniusstraat in Huizen. Het parkeren wordt bovengronds opgelost. Er komen 26 parkeerplaatsen in het plangebied en 7 aan de straatzijde.

Om het project mogelijk te kunnen maken is een besluit maatwerkvoorschriften en een besluit Hogere Grenswaarde geluid nodig. Voor deze beide besluiten wordt een ontwerpbesluit gelijktijdig met het bestemmingsplan en de aanvraag omgevingsvergunning ter visie gelegd.

De procedures van het bestemmingsplan, de ontwerp omgevingsvergunning en de bovengenoemde besluiten worden, met toepassing van de gemeentelijke coördinatieregeling (artikel 3.30 Wet ruimtelijke ordening), gecoördineerd uitgevoerd.

Inkijken ontwerpbestemmingsplan, bijbehorende ontwerp besluiten en ontwerp omgevingsvergunning :

Het ontwerpbestemmingsplan Keucheniushof, met bijbehorende stukken en de ontwerp omgevingsvergunning liggen ter inzage in het gemeentehuis bij het Klantcontactpunt (centrale receptie). Het Klantcontactpunt is geopend op ma, di, wo, do: 08.30 - 17.00 en vr: 08.30 - 16.00 uur.

Het ontwerpbestemmingsplan Keucheniushof, met daarbij de meest relevante stukken, kunt u ook lezen via huizen.nl >Bouwprojecten >ontwikkeling centrumgebied > Keucheniusgebied.

Het ontwerpbestemmingsplan is tevens in elektronische vorm te raadplegen op de landelijke website http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0406.BPKEUCHHOF2017-OW01

Reageren:

In de periode van 20 oktober tot en met 30 november 2017 kan een ieder schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen indienen.

Uw schriftelijke zienswijze kunt u indienen bij de gemeenteraad, postbus 5, 1270 AA, Huizen. Indien u mondeling zienswijzen wenst kenbaar te maken, kunt u contact opnemen met het team Beleid van de afdeling Omgeving (tel. nr. (035) 528 15 17).

Huizen, 19 oktober 2017

Naar boven