Gemeente Tynaarlo – de ontwerp Oplegnotitie Sociale Volkshuisvesting Tynaarlo ligt ter inzage

Logo Tynaarlo

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Tynaarlo maakt bekend dat de ontwerp Oplegnotitie Sociale Volkshuisvesting Tynaarlo ter inzage wordt gelegd.

 

Inhoud

De ontwerp Oplegnotitie Sociale Volkshuisvesting Tynaarlo is feitelijk een aanvulling op de Structuurvisie Wonen uit 2013. In deze beleidsnotitie worden de uitgangspunten en ambities van Tynaarlo beschreven voor de sociale volkshuisvesting in onze gemeente. Deze notitie vormt hiermee de basis voor de strategische afwegingen die de gemeente maakt op het gebied van de sociale woningbouw. Daarnaast is het de inzet bij het maken van prestatieafspraken met corporaties en huurdersorganisaties. De notitie is niet bedoeld als herziening of aanpassing van de structuurvisie Wonen.

 

Inzien van de stukken

Voordat de gemeenteraad deze beleidsnotitie definitief zal vaststellen, ligt het ontwerp ervan vanaf 20 oktober tot en met 30 november 2017 tijdens onze openingstijden ter inzage in het gemeentehuis, Kornoeljeplein 1 te Vries. Daarnaast vindt u de ontwerp Oplegnotitie Sociale Volkshuisvesting Tynaarlo ook als bijlage bij deze bekendmaking. De beleidsnotitie is tevens te vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl. Voor de laatstgenoemde website kunt u gebruikmaken van het identificatienummer: NL.IMRO.1730.SVWonenhfstSocVHV-0301.

 

Wilt u reageren?

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken, kunnen inwoners en belanghebbenden een zienswijze indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Tynaarlo, Postbus 5, 9480 AA te Vries. Ook bestaat de mogelijkheid om mondeling te reageren. Wij maken hiervoor graag een afspraak met u. Na afloop van de inspraaktermijn wordt een eindverslag opgesteld met daarin een weergave van de inspraakreacties en een gemotiveerde reactie hierop. De gemeenteraad zal vervolgens definitief besluiten over de vaststelling van de Oplegnotitie Sociale Volkshuisvesting Tynaarlo.

 

Informatie

Meer informatie? Neem contact met ons op via info@tynaarlo.nl of via telefoonnummer 0592-266 662.

.

 

 

Naar boven