Ontwerpuitwerkingsplan ‘Supermarkt Zandzoom’

Logo Castricum

Burgemeester en wethouders van Castricum hebben ingestemd met het ontwerpuitwerkingsplan ‘Supermarkt Zandzoom’.

Voordat het plan wordt vastgesteld, wordt een ieder in de gelegenheid gesteld kennis te nemen van het plan.

Ontwerpuitwerkingsplan ‘Supermarkt Zandzoom’

Planidentificatienummer NL.IMRO.0383.UPLZZSupermarkt-ON01

Het uitwerkingsplan voorziet in het realiseren van een supermarkt. De supermarkt ligt achter groothandel Jacob Hooy & Co B.V. aan de Rijksweg. Bij aanvang wordt een winkelvloeroppervlakte van 850 m2 gerealiseerd. Het winkelvloeroppervlakte kan worden uitgebreid naar 1250 m2 mits door middel van een distributieplanologisch onderzoek aangetoond wordt dat er voldoende marktruimte is en er geen duurzame ontwrichting ontstaat van de bestaande detailhandelstructuur.

Inzagetermijn

Het ontwerpuitwerkingsplan ligt vanaf 18 oktober 2017 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis van Castricum. Tevens is het stuk te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl onder het planidentificatienummer.

Zienswijzen

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen over het ontwerpuitwerkingsplan.

De zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders (Postbus 1301, 1900 BH Castricum) onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpuitwerkings- plan ‘Supermarkt Zandzoom’.

Nadere informatie

Voor het indienen van een mondeling zienswijze (op afspraak) en voor meer informatie:

de heer J. van Boven en mevr. H. Goverde, tel. 14 0251.

Burgemeester van Castricum,

18 oktober 2017

 

Naar boven