Omgevingsvergunning aanleg en inrichting naturisten kampeerterrein met bijbehorende bebouwing aan het Kortenswegje 2 te Ritthem.

Logo Vlissingen

Burgemeester en wethouders van Vlissingen maken bekend, dat zij een omgevingsvergunning, zoals bedoeld in artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3,

van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), hebben verleend aan het bestuur van de Naturistenvereniging Zeelandia.

Deze vergunning is verleend met toepassing van de procedure zoals bedoeld in paragraaf 3.3 van de Wabo (uitgebreide voorbereidingsprocedure).

Deze vergunning omvat het afwijken van de regels en de verbeelding van het bestemmingsplan Buitengebied ten behoeve van het aanleggen en inrichten alsmede het gebruiken van een kampeerterrein voor naturisten alsmede het bouwen van bijbehorende gebouwen aan het Kortenswegje 2 te Ritthem. Tevens omvat de vergunning het rooien en aanleggen van groenvoorzieningen.

Er is geen exploitatieplan als bedoeld in artikel 6.12, lid 2, van de Wet ruimtelijke ordening vastgesteld, vanwege het feit dat de kosten gedragen worden door de initiatiefnemer.

De omgevingsvergunning, de ruimtelijke onderbouwing en de onderzoeken en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 19 oktober 2017 gedurende zes weken (dus t/m 29 november 2017) voor een ieder ter inzage in het stadhuis in Vlissingen.

U kunt de stukken elke werkdag tijdens openingstijden van het stadhuis inzien.

Op afspraak kunnen de stukken ook op donderdagavond tot 19.00 uur worden ingezien (Dhr. W. Huige, telefoon 0118-487339 of e-mail whe@vlissingen.nl).

Tevens is de omgevingsvergunning digitaal in te zien op de website van de gemeente: www.vlissingen.nl/publicaties.

De publicatie is tevens te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl door in het venster “ID” in te vullen: NL.IMRO. 0718.OMBG02-VG01.

Rechtsmiddelen en inwerkingtreding:

Tegen de omgevingsvergunning kan op grond van artikel 6:8, lid 4 van de Algemene wet bestuursrecht binnen zes weken na de dag, waarop deze ter inzage is gelegd, beroep worden ingesteld door degenen, die zienswijzen hebben ingebracht tegen de ontwerp-omgevingsvergunning alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten, dat zij geen zienswijzen hebben ingediend. Beroepschriften moeten gericht worden aan de Rechtbank Zeeland – West-Brabant, Postbus 90006, 4800 PA, Breda.

Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van de vergunning niet. Wel kan een voorlopige voorziening worden aangevraagd bij de Voorzieningenrechter van voornoemde Rechtbank.

De beroepstermijn vangt aan op 19 oktober 2017 en eindigt op 29 november 2017.

De omgevingsvergunning treedt in werking met ingang van de dag, na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij er om een voorlopige voorziening wordt gevraagd. Voor het indienen van een beroepschrift of een verzoek om een voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Vlissingen, 18 oktober 2017

Burgemeester en wethouders van Vlissingen.

De secretaris de burgemeester,

mr. drs. ing. M. van Vliet drs. A.R.B. van den Tillaar

Naar boven