Besluit tot toewijzing gehandicaptenparkeerplaats Tuunterstraat 13 (zaaknr. 129510)

Logo Winterswijk

Burgemeester en wethouders van Winterswijk hebben op 10 oktober 2017 besloten om de bezwaren tegen hun besluit d.d. 6 april 2017 tot reservering van een gehandicaptenparkeerplaats door middel van de plaatsing van het verkeersbord E6 van bijlage 1 van het RVV 1990 ten bejoeve van het voertuig met kenteken 72-XF-TS nabij de woning Tuunterstraat 13 te Winterswijk af te wijzen.

 

 

Beroep

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden binnen zes weken na de dag van verzending van deze brief beroep instellen tegen het besluit bij de Rechtbank Gelderland, Afdeling Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem.

Het beroepschrift moet worden ondertekend en dient ten minste te bevatten:

a. de naam en het adres van de indiener;

b. de dagtekening;

c. een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht;

d. de gronden (argumenten) van het beroep.

Bij het beroepschrift dient u een kopie van dit besluit te voegen.

Eventueel verzoek om voorlopige voorziening

Met de indiening van het beroepschrift wordt de werking van het besluit niet opgeschort. Wel kunnen belanghebbenden, indien een beroepschrift is ingediend, aan de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Gelderland, Afdeling Bestuursrecht, verzoeken het besluit te schorsen via het treffen van een voorlopige voorziening. De voorzieningenrechter kan het verzoek inwilligen indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Een verzoek om voorlopige voorziening kunt u richten aan de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Gelderland, Afdeling Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem.

U kunt het beroep- en verzoekschrift ook digitaal indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Voor het indienen van beroep en het verzoek om voorlopige voorziening bent u griffierecht verschuldigd.

Naar boven