Inspraak voorontwerpbestemmingsplan Voormalig Agnietenterrein Zwartsluis

Logo Zwartewaterland

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zwartewaterland maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening bekend dat er een bestemmingsplan wordt voorbereid voor de herontwikkeling van het voormalige Agnietenterrein in Zwartsluis. Op de locatie stonden tot voor kort nog de schoolgebouwen van het Agnieten College. Met de herontwikkeling wordt de locatie getransformeerd tot woonlocatie.

Van 19 oktober tot en met 29 november 2017 ligt het voorontwerp bestemmingsplan voor een ieder ter inzage. De papieren versie ligt in de genoemde periode ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis in Hasselt. Pdf-documenten van het bestemmingsplan zijn in te zien op de website van de gemeente. Tevens is het bestemmingsplan te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.1896.BP0056-VO01.

Gedurende de inspraakperiode is het mogelijk om mondeling of schriftelijk een inspraakreactie in te dienen bij het College van burgemeester en wethouders van de gemeente Zwartewaterland. Het adres is: Postbus 23, 8060 AA Hasselt. Voor een mondelinge inspraakreactie kunt u contact opnemen via t. 14 038.

Naar boven