Definitief besluit Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (WABO), Voskuilersteeg 13 en 13A in Wezep.

Logo Oldebroek

Burgemeester en wethouders van Oldebroek maken bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, sub 3 van de Wabo, een omgevingsvergunning hebben verleend voor het oprichten van een twee-onder-één kap woning op het perceel Voskuilersteeg 13 en 13A in Hattemerbroek (zaaknummer 0269201700113 en OLO nummer 2512547).

Ontwerpbesluit omgevingsvergunning

De ontwerpvergunning is op 18 juli 2017 gepubliceerd in de plaatselijke Huis aan Huis en op 18 juli 2017 gepubliceerd in de Staatscourant en heeft van 19 juli 2017 tot en met 29 augustus 2017 ter inzage gelegen. Er is tijdens de ter inzage termijn één zienswijze ontvangen. Naar aanleiding van de zienswijze is de aanvraag inhoudelijk niet gewijzigd. Wel is in het definitieve besluit op basis van de zienswijze het trillingsaspect inzake het railverkeer afgewogen.

Het definitieve besluit omgevingsvergunning en de daarbij bijbehorende stukken liggen met ingang van 18 oktober 2017 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis te Oldebroek.

Beroep Omgevingsvergunning

Het is mogelijk om in beroep te gaan tegen deze vergunning. Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kan iedere belanghebbende binnen zes weken na bekendmaking van dit besluit hiertegen beroep instellen bij de Rechtbank Gelderland, Afdeling Bestuursrecht, postbus 9030, 6800 EM te Arnhem. Daarvoor is in het algemeen griffierecht verschuldigd. In afwachting van een uitspraak op het beroepschrift kan aan de Voorzieningenrechter van de rechtbank om schorsing of een andere voorlopige voorziening worden gevraagd.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpvergunning en men belanghebbende is.

Oldebroek, 17 oktober 2017

Burgemeester en wethouders.

Naar boven