Besluit van 27 januari 2017 nr. 2017000161, houdende Ontheffing van drs. S.A. Blok van de belasting met de aangelegenheden betreffende Wonen en Rijksdienst alsmede belasting van drs. S.A. Blok met de leiding van het Ministerie van Veiligheid en Justitie

Wij Willem-Alexander, bij de gratie Gods, Koning der Nederlanden, Prins van Oranje-Nassau, enz. enz. enz.

Op voordracht van Onze Minister-President, Minister van Algemene Zaken d.d. 26 januari 2017, kenmerk 3188076;

Gezien het verzoek van drs. S.A. Blok om ontheven te worden van de belasting met de aangelegenheden betreffende Wonen en Rijksdienst, van 26 januari 2017;

Gelet op artikel 43 van de Grondwet;

Hebben goedgevonden en verstaan:

  • 1. Met ingang van 27 januari 2017 drs. S.A. Blok te ontheffen van de belasting met de aangelegenheden betreffende Wonen en Rijksdienst, onder dankbetuiging voor de vele en gewichtige diensten door hem als zodanig aan Ons en het Koninkrijk bewezen.

  • 2. Drs. S.A. Blok met ingang van 27 januari 2017 te belasten met de leiding van het Ministerie van Veiligheid en Justitie.

Onze Minister-President, Minister van Algemene Zaken is belast met de uitvoering van dit besluit, dat zal worden geplaatst in de Staatscourant en waarvan afschrift zal worden gezonden aan de in dit besluit genoemde, de Hoge Colleges van Staat, de Raad van Ministers, de Gevolmachtigde Ministers van Aruba, van Curaçao en van Sint Maarten en de ministeries.

Wassenaar, 27 januari 2017

Willem Alexander

De Minister-President, Minister van Algemene Zaken, M. Rutte

Naar boven