Kennisgeving terinzagelegging ontwerp omgevingsvergunning Vossenlaan 2

Logo Heemstede

Burgemeester en wethouders van de gemeente Heemstede zijn voornemens om omgevingsvergunning te verlenen voor het bouwen een stal en schuur op het perceel Vossenlaan 2 (De Hartekamp) na sloop van een stal en kassen (kadastraal bekend gemeente Heemstede, sectie C, nummer 3765), zulks in afwijking van het bestemmingsplan “Herziening Landgoederen en Groene Gebieden”. De gemeenteraad heeft voor dit project op 28 september 2017 een ontwerp-verklaring van geen bedenkingen (VVGB) afgegeven.

Ontwerp omgevingsvergunning en VVGB ter inzage

Burgemeester en wethouders delen hierbij op grond van het bepaalde in de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) mede dat met ingang van donderdag 19 oktober 2017 de ontwerp-omgevingsvergunning en ontwerp-VVGB met bijbehorende stukken gedurende 6 weken voor eenieder ter inzage liggen.

Waar kunt u de stukken inzien?

De ontwerpverklaring van geen bedenkingen en de ontwerp-omgevingsvergunning zijn digitaal te raadplegen op de websites www.heemstede.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0397.OVVossenlaan2-0101). Ook liggen de ontwerpen gedurende bovengenoemde termijn ter inzage in de publiekshal van het raadhuis, Raadhuisplein 1 te Heemstede.

Hoe kunt u uw zienswijze kenbaar maken?

Gedurende bovengenoemde termijn (dus tot en met woensdag 29 november 2017) kan eenieder mondeling of schriftelijk zienswijzen over de ontwerpverklaring van geen bedenkingen en ontwerp-omgevingsvergunning indienen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden ingediend bij burgemeester en wethouders van Heemstede, Postbus 352, 2100 AJ Heemstede of via e-mail gemeente@heemstede.nl. Voor het mondeling indienen van zienswijzen kunt u contact opnemen met de heer R. Visser. Zijn gegevens vindt u hieronder. Voor zowel de schriftelijke als de mondelinge zienswijzen geldt, dat gemotiveerd moet worden aangegeven op welke onderdelen van de ontwerp-omgevingsvergunning en/of ontwerp-verklaring van geen bedenkingen de zienswijze betrekking heeft.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer R. Visser (023-5485758) van de afdeling Ruimtelijk Beleid. U kunt ook een email sturen aan gemeente@heemstede.nl.

 

Naar boven