Ter inzagelegging ontwerpbestemmingsplan voor de locatie Ulvenhoutselaan 22 en ontwerpbesluit hogere waarde

Logo Breda

 

Burgemeester en wethouders van Breda maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Overakker-Blauwe Kei, Ulvenhoutselaan 22’ (NL.IMRO.0758.BP2017212005-0301) en het ontwerpbesluit hogere waarde ter inzage liggen. Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in het slopen van de bestaande woning en het terugbouwen van een nieuwe woning. Het plangebied ligt aan de doorgaande weg tussen Ulvenhout en Breda en grenst in het zuiden aan de lintbebouwing. De noord- en westzijde liggen aan het stroomgebied van de Mark.

 

Wet geluidhinder

Conform de Wet geluidhinder wordt de woning aangemerkt als geluidsgevoelige bestemming. Uit het akoestisch onderzoek blijkt dat op de gevel niet overal kan worden voldaan aan de wettelijke voorkeursgrenswaarde. Het College van burgemeester en wethouders is voornemens een ontheffing te verlenen van de voorkeursgrenswaarde, middels een besluit tot het vaststellen van een hogere waarde voor de ten hoogst toelaatbare geluidsbelasting.

 

Overeenkomst over grondexploitatie

Op grond van artikel 6.24 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) maken burgemeester en wethouders bekend dat er een overeenkomst over grondexploitatie (anterieure overeenkomst) als bedoeld in artikel 6.12. Wro is gesloten voor deze locatie met de aanvragers en de gemeente op 8 september 2017.

 

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpbesluit hogere waarde staat van dinsdag 17 oktober tot en met maandag 27 november 2017 op www.ruimtelijkeplannen.nl

 

Zienswijzen

Van 17 oktober tot en met 27 november 2017 kunt u uw zienswijze indienen op het ontwerpbestemmingsplan en/of het ontwerpbesluit hogere waarde.

Digitaal via een webformulier.

Uw schriftelijke zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan kunt u sturen naar de gemeenteraad van Breda, Postbus 90156, 4800 RH Breda.

Uw schriftelijke zienswijze tegen het ontwerpbesluit hogere waarde kunt u sturen naar het College van burgemeester en wethouders van Breda, Postbus 90156, 4800 RH Breda.

Wilt u een mondelinge zienswijze indienen, maak dan een afspraak via www.breda.nl/contact.

 

Informatie

Heeft u vragen? Ga dan naar www.breda.nl of neem contact op via www.breda.nl/contact, twitter @breda, WhatsApp 06 – 46 66 26 66, facebook Gemeente Breda of bel 14 076

 

 

 

Naar boven