Ontwerp weigering verklaring van geen bedenkingen ter inzage

Logo Bloemendaal

Burgemeester en wethouders van Bloemendaal maken bekend dat de gemeenteraad op 24 november 2016 heeft besloten om een ontwerpverklaring van geen bedenkingen te weigeren. De ontwerp weigering verklaring van geen bedenkingen heeft betrekking op de aanvraag omgevingsvergunning voor een half kunstgrasveld op het perceel Bergweg 1a te Bloemendaal.

 

Vanwege het besluit van de gemeenteraad om de ontwerpverklaring van geen bedenkingen te weigeren, is het college voornemens om de omgevingsvergunning te weigeren.

 

Ter inzage

De volgende stukken liggen ter inzage van 3 februari tot en met 16 maart 2017:

- ontwerp weigering verklaring van geen bedenkingen Bergweg 1a;

- ontwerp besluit weigering omgevingsvergunning Bergweg 1a.

U kunt de documenten vinden op de website van de gemeente Bloemendaal:

 

www.bloemendaal.nl > wonen en leven > bestemmingsplannen > bestemmingsplannen Bloemendaal > ontwerp besluiten Bergweg 1a

 

Wilt u deze documenten liever op papier inzien? Dan kunt u op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur terecht in het gemeentehuis van Bloemendaal, Bloemendaalseweg 158 te Overveen.

 

Bent u het niet eens met deze besluiten?

Gedurende de inzagetermijn van 3 februari tot en met 16 maart 2017 kan iedereen een zienswijze indienen op de ontwerp weigering verklaring van geen bedenkingen en het ontwerp besluit weigering omgevingsvergunning.

U kunt uw zienswijze op de volgende wijze indienen:

1. Schriftelijk t.a.v. de gemeente Bloemendaal, postbus 201, 2050 AE in Overveen

2. Per mail: gemeente@bloemendaal.nl.

 

Wij verzoeken u in uw brief duidelijk aan te geven of uw zienswijze betrekking heeft op de ontwerp weigering verklaring van geen bedenkingen en/of het ontwerpbesluit weigering omgevingsvergunning.

 

Dan kunt u ook contact opnemen met mevrouw A. Brandenburg, 023-5225 742 of a.brandenburg@bloemendaal.nl.

 

 

 

 

 

 

 

 

Naar boven